Auto Hoff – service auto Bucuresti

Despre noi

s.c. Auto Hoff s.r.l. a fost infiintata in anul 2002 si de atunci, datorita multumirii si aprecierilor clientilor, a dotarii tehnice,  si a echipei foarte bine pregatite din punct de vedere profesional s-a impus ca lider pe piata reparatiei de autovehicule.

Unitatea service desfasoara toata gama de activitati specifice de verificare, intretinere, diagnoza si reparatie (mecanica, electrica, tinichigerie şi vopsitorie).

Datorita dotarilor tehnice deosebite si respectand toate standardele europene, activitatile de reparatie respecta standardul calitativ, normele de timp si tehnologiile de reparatie prevazute de producatori.

VALORILE COMPANIEI

CLIENTII

Politica noastra este aceea de a pune clientul in centrul activitatii noastre din punct de vedere al importantei, tinta noastra fiind de a construi parteneriate solide, corecte si de durata cu clientii nostrii prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

ECHIPA

Resursele umane sunt deasemenea valori centrale ale companiei, lucru in echipa si dinamismul acesteia reprezinta punctul nostru forte in adaptarea la conditile pietei in continua schimbare si dezvoltare.

CALITATEA

Incercand intotdeauna sa ne autodepasim, accentul a fost pus in primul rand pe calitatea serviciilor oferite. Acest lucru fiind permis datorita investitiilor facute, a dotarilor cu utilaje, scule, echipamente, software de ultima generatie pentru diagnoza parametrilor masinilor, dar si datorita calificarii superioare a personalului companiei.

Pentru o eficienta mai buna intreaga activitate este gestionata de o serie aplicatii software integrate, in retele locale de calculatoare, asigurandu-se astfel si rapiditatea procesului de lucru.
Domeniu de activitate: Intretinerea si repararea autovehiculelor

Adresa:

Soseaua de Centura nr. 10

Pantelimon, ILFOV

Telefon:

CUI: 15036541

Nr. inreg. Reg. Com.: J23/2485/2002

Publicitate

Magazin online de vanzari pieseauto
Dezmembrari auto
Servicii profesionale in constructii

Etichete