Auto Hoff – service auto Bucuresti

Decontare directa

Decontarea directa – un serviciu in favoarea clientilor

Asigurare auto

Ce inseamna decontarea directa? Practic, in cazul unei reparatii cu cheltuielile suportate de o societate de asigurare, service-ul nostru lucreaza in parteneriat direct cu societatea; astfel clientul va fi scutit de drumurile inutile intre asigurator, atelierul de reparatii si furnizorul de piese.

In ultimii ani asiguratorii si service-urile auto au incercat sa gaseasca o modalitate de control a costurilor cu despagubirile pentru reparatiile auto. Solutia gasita a fost incheierea de parteneriate prin semnarea unor contracte care sa faciliteze si sa grabeasca procesul de reparatie al autoturismelor.

Avantajul clientilor care apeleaza la noi

- De comun acord cu  asiguratorii au fost stabilite preturi convenabile pentru clientii lor prin negocierea cu service-ul auto a tarifelor cu manopera;

- Se aplica sisteme (Audatex, DAT, Eurotax etc.) recunoscute si utilizate la nivel international in definirea timpilor de manopera,

- Este controlat costul si calitatea pieselor auto utilizate pentru repararea autovehiculelor in baza politelor de asigurare (prin selectarea furnizorilor de piese din randul celor mai importanti importatori de repere auto din Romania, inclusiv dealeri).

- Este redusa la minimum implicarea clientului in procesul de reparatii, care se deruleaza in mod direct intre asigurator, service si furnizor de piese (inclusiv decontarea costurilor).

- Contractele definesc termenii contractuali intre asigurator, furnizorii de piese si serviciul de reparatii auto, fiind prevazute clauze privind calitatea si garantia acordata atat pentru reperele inlocuite, cat si pentru reparatiile efectuate.

Sugestii sau intrebari
Girbea Emilian Gabriel a scris:

Bună ziua, vreau sa știu dacă serviciul dumneavoastră colaborează cu asigurători bulgari, în cazul de față asigurătorul mașinii vinovate este avus-group internațional. Vinovat este cel ce are asigurarea,asigurarea este valabila legal și există proces verbal pe numele lui, politia i-a reținut și permisul pentru 2 luni. Aștept un răspuns pe email sau tel contact 0767884588.


Gabi a scris:

Bună ziua, vreau sa știu dacă serviciul dumneavoastră colaborează cu asigurători bulgari, în cazul de față asigurătorul mașinii vinovate este avus-group internațional. Vinovat este cel ce are asigurarea,asigurarea este valabila legal și există proces verbal pe numele lui, politia i-a reținut și permisul pentru 2 luni. Aștept un răspuns pe email sau tel contact.


Sugestii sau intrebari
Toate sugestiile si intrebarile trimise vor fi vizibile pe site numai
dupa aprobarea lor de catre un administrator

Publicitate

Magazin online de vanzari pieseauto
Dezmembrari auto
Servicii profesionale in constructii

Etichete